Антоанета Михайлова фирма КОНТРАКТ-ПЛЮС

logo

Първата ми бизнес идея беше.

Спонтано и в реда на нещата, беше да се занимавам със счетоводство. Придобития опит ми даде увереност, че мога да се справя с това начинание.

Ако трябва да започна отначало,какво бих променила?  

Не бих променила нищо.

Продуктът, който ни донесе най-голям успех е.

В нашата сфера на дейност, услугата е комплексна. По-скоро индивидуалното отношение към клиента, е разковничето на успеха.

Най-тежкото решение, което съм взимал и най-големият ми урок в бизнеса, който съм получавала.

Най-тежкото решение което трябваше да взема е, дали да продължа съвместната си с работа с дългогодишен клиент. В следствие на преценка на плюсове и минуси, получих своя бизнес урок- всеки клиент е добре дошъл, но не на всяка цена.

Как се промени бизнес средата след глобалната финансова криза и как реагира Вашият бизнес, за да се адаптира към новите пазарни реалии?
С взаимни компромиси, за да се постигне възможна адаптация към новите пазарни условия.

Какво ще се случи според Вас с икономиката и бизнес средата в България през следващите 5 години, с оглед на не затихващата икономическа криза и новите предизвикателства в глобален мащаб?

Последните години бизнес средата стана по-адаптивна, по-гъвкава. Ако се намали бюрокрацията и корупцията, ако се зачита бизнес етиката, България ще може да разчита на приток от чуждестранни инвестиции, които да ускорят икономическия растеж през следващите години. Дано повече фирми, повече ръководители да устоят на предизвикателствата.

София, ул. Хубча 2, офис 2,6

www.kontraktplus.com

Тел. 0887368662  

Прочети още:

НОМИНАЛ Вече 10 години счетоводна кантора "Номинал" предоставя професионални услуги, в ка�...