Добро утро, България, кафето е готово!

aloiashop

За кафето могат да се напишат поеми. То е топлина и страст, ароматът, който гъделичка сетивата ни сутрин, вкусът, който ни събужда за живот, ежедневният ни ритуал. Трудно можем да си представим деня без чаша силно, зареждащо кафе – вкъщи, в офиса или навън с приятели. Кафето е много повече от напитка – то се е превърнало във важна част от живота ни и заслужава внимание, отношение, избор.

Изборът на известния италиански предприемач Емилиано Амата, бивш футболист и спортен директор, приятел с много известни футболисти от цял свят, да се насочи към бизнеса с кафе, вероятно е бил предопределен. Семейство Амата се занимават с тъговия с кафе, произведено във фабрика в Неапол от осемдесет години и близо вековната традиция сама по себе си е една достатъчно добра причина. Добавете към нея усет, любов и стремеж към съвършенство и ще разберете как се прави най-доброто кафе.

Днес синьор Амата е тук, за да каже „Добро утро, България!“ и да ни представи Aloia – висококачественото НЕАПОЛИТАНСКО кафе. Плътно и ароматно, с наситен вкус и гъста пяна, Aloia се нарежда сред високия клас продукти, с много по-добри качества от най-масовите марки кафе, продавани у нас. Неговият неповторим вкус е плод на внимателна и дългогодишна селекция и комбиниране на сортове кафе в различни пропорции, докато се получи тайната рецепта, предавана в семейство Амата от поколение на поколение. Любовта към кафето в Неапол е легендарна и частица от нея идва при нас, заедно с Aloia.

И понеже любовта има много лица и много вкусове, Aloia се предлага в различни форми. На зърна, мляно, разтворимо и кафе дози – уникалният му вкус се предлага в един широк спектър от продукти, готови да задоволят всички желания и да отговорят на всички навици. Неаполитанската традиция се среща с високите технологии, създавайки кафе, чието име е синоним на качество вече 80 години.

Иновация за българския пазар, която заслужава да й обърнем повече внимание, са кафе дозите cialda (чалда). Те представляват хартиен филтър, подобен на торбичката чай, съдържащ необходимото количество прясно изпечено кафе за една чаша. Филтърът е произведен от безвреден материал, който се разгражда в околната среда, не замърсява природата и не носи риск за здравето, като едновременно с това съхранява вкуса и аромата на кафето непроменени до момента на употреба. Приготвянето на кафе от чалда кафе доза е максимално опростено и лесно. В Италия дозите са предпочитани, тъй като са по-удобни и носят по-малко рискове, в сравнение с капсулите.

Чалда кафето е вече и у нас, с всичките си предимства. И заедно с тях, разбира се, цялата гама продукти Aloia. Изключително високо качество, произведено по изключително високи стандарти и отговарящо на изключително високи изисквания идва в България на изключително ниски цени. Прочетохте правилно – Aloia стъпва на пазара с лятна промоция „Добро утро, България“, предлагайки 50% отстъпка от цената. Това на практика го прави два пъти по-изгодно от най-масовите марки кафе и с несравнимо по-добър вкус и аромат. Лоялните и постоянни клиенти на Aloia могат да се радват на трайно ниски цени, а при закупуване на кафе дози – да получат и безплатна кафе машина.

Вниманието към детайла и отношението към клиента е това, което отличава Aloia. То се култивира с години, точно както рецептата за кафето се усъвършенства, за да доведе до днешния незабравим вкус. Сега България има възможност да му се наслади, както го правят в Италия от почти век.  Всеки от нас заслужава най-доброто събуждане, най-съживяващия аромат, най-зареждащия ритуал. И Aloia е тук, за да ни го даде.

Добро утро, България, кафето е готово! Доброто утро се вижда от сутринта с кафе ALOIA!!!

Tagged on: