Изберете си бар в центъра на София

memento-ndk-bar-centyr

По темата борбата с жегата и как местните бизнеси ще ни помогнат, насочваме се към баровете в София. Дори и най-добре изолираният апартамент трудно ще ни предложи веселото настроение на непознатата тълпа и разнообразието от ледени коктейли. Комбинация, която разхлажда, но и те кара въобще да забравиш за жегата.

Ето го и нашият списък от барове в центъра, което работно време ще си пасне с вашето парти настоение.

Мементо-тата на София 

Те са няколко, което им е и хубавата страна. Без значение къде се намирате из центъра, все някое от тях ще е на 10 мин пеша, а мисълта за пълна чаша лед и Аperol Spritz ще ви кара да забързате крачка.

Горещо препоръчваме Мементо Витошка, тъй като е най-близко до офиса и често се възползваме от локацията след работа.

 

Продължаваме по Витошка и свиваме по Солунска, за да стигнем до …

Orisha Bar & Dinner. Любимо място от типа на комфортния уют, без ангажименти. Сядате, усмихнатите сервитьори веднага ви забелязват, поръчвате силно кафе или просто чисто уиски под ритъма на латинската музика.

 

От Витошка се насочваме към Софийски Университет и откриваме бар Локал

Малко, сравнително ново местенце в стара София. Предпоставя за дегустация на вина, хапване на брускети и кратки срещи с близки приятели.

local-bar

 

В настроение за лятна градина се озоваваме в Марайа Фюжън

Популярно местенце, което има богато коктейлно меню. Местата на открито са доста, а големият екран е удобен за гледане на футбол или други спортни събития.

 

Летните барови предложения продължава в списък от 140 барове в София ( Golden Pages ).