М Кар Варна ООД

pict1

Компанията “М Кар Варна” ООД стартира дейността си през втората половина на 2002 г., след сключване на договор за представителство.

В края на 2006 г. станахме оторизиран представител на автомобилите BMW и резервните части за тях с подписването на нов договор за представителство директно с BMW AG, Германия.

През октомври 2012 сключихме договор за обслужване на автомобили с марката MINI.

След изграждането на сградата, където се намира Авторепаратурния ни сервиз, “М Кар Варна” има възможността да извършва пълния пакет сервизни и ремонтни услуги по автомобилите от марките BMW и MINI, а по-точно: диагностика, гаранционно и извънгаранционно обслужване, ремонти по двигател, скоростни кутии, ходова част, ел. инсталация и оборудване, подмяна на резервни части, тенекиджийски услуги, възстановяване, ремонт и боядисване на увредени детайли от купето на автомобила.

От 2009 г. разполагаме с център за излагане и продажба на сертифицирани употребявани автомобили. През месец август същата година преминахме успешно одит от BMW AG, и от септември 2009 г. подписахме договор с тях за доставка и предлагане на автомобили по програмата “BMW Premium Selection”.

М Кар Варна има сключени договори като „Доверен сервиз” с повечето застрахователи в страната.

Винаги сте добре дошли в автосалона на М Кар Варна, за да споделим заедно радостта от шофирането.
Варна, бул. “Владислав Варненчик” 320
тел.: 052 739 860