Семеен хотел Вива Бийч

thumb1

Семеен хотел “Вива Бийч” отвори врати за клиентите си на 06.05.2006 г. Управлението на хотела е възложено на фирма “Вива-М” с управител Маргарита Вълканова – собственик на хотела.

Ще ни намерите лесно-просто последвайте сърцето си. Ние сме само на 50 м. от южния плаж на града в непосредствена близост до 5-звездните хотелски комплекси “Сънсет резорт” и “Феста Поморие резорт”. Град Поморие се намира на 18 км. североизточно от гр. Бургас, на 8 км. от международно летище Бургас, на 20 км.от КК “Слънчев бряг” и на 408 км. източно от столицата София.

В непосредствена близост са автоспирките за Стария град, гр. Бургас и КК Слънчев бряг. Разстоянието до старата част на града е около 3 км.

На разположение на гостите са: две 2-ни и две 3-ни стаи, апартамент за 4, апартамент за 4+2 и апартамент за 6 души. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, тераса, климатик, минибар, кабелна ТV и безжичен интернет. На партера са разположени рецепция, сауна, фитнес зала и бистро с вкусна национална и европейска кухня.

Хотелът работи целогодишно.