Стартирай онлайн магазин с CloudCart – без да напускаш досегашната си работа

online-magazin-elektronen-biznes

Искаме да ти предложим една възможност за неограничени доходи, които получаваш в допълнение към сегашната си заплата и при които рискът е минимален.

Ако ти звучи прекалено хубаво, за да е истина, то..просто е прекалено хубаво, за да не е.

Всеки има страст…Ние ти предлагаме да превърнеш тази страст в доходоносен бизнес. Когато разбираш от нещо…било то мода, компютри или пък скално катерене, можеш да предложиш познанията си под формата на продукти за тези, които имат същите интереси като теб.

Формулата е следната:

Твоята страст>>>Продукти, свързани с нея + твоите познания за тях>>>Идея за онлайн магазин>>>CloudCart + експертите на CloudCart >>> = Успешен бизнес онлайн

И така, какво ти е необходимо…

Без значение дали искаш да продаваш услугите си като фотограф, продуктите, които си създал със собствените си ръце или си падаш по изкуството и искаш да търгуваш с неговите “плодове” е важно да се ориентираш колко време, средства и енергия ще ти коства всичко.

Стъпките са няколко, но без тях не може, защото са в основата на всеки онлайн търговски бизнес.

Трябва да качиш продуктите си. Да добавиш качествени снимки към тях и подходящо описание. Според това колко и какви артикула предлагаш трябва да създадеш категории и подкатегории към тях.

Можеш да добавиш продукти в отстъпка или да качиш клип, който да презентира новия ти бизнес и продукти.

Трябва да избереш красив облик от предлаганите от фирмата, темплейти и да модифицираш техните цветове и банери, според нуждите на бизнеса си.

След това е добре да отделиш време на маркетинговата си кампания като само с един бутон създадеш Фейсбук магазин и настроиш всички детайли по оптимизацията на онлайн магазина ти в търсещите машини със SEO оптимизация на онлайн магазин и да се погрижиш за няколко рекламни кампании.

Подробности как се прави всичко това ще намериш в нашия помощен център, статиите в блога ни или директно можеш да се свържеш с техническата ни подръжка, за съвети и помощ, ако се довериш на CloudCart за партньор.

Мисълта ни тук е друга…

Прекрасно е да можеш да разполагаш с времето, средствата и пространството си. Казваме пространство, защото според бизнеса си и това как се развива той онлайн, можеш да прецениш дали и какви запаси от стока да държиш на склад.

Tова можеш да направиш по всяко време на денонощието от всяка точка с интернет, където се намираш и не ти трябва повече от лаптоп. Още сега веднага можеш да стартираш от тук… или след няколко часа като си по-свободен. Или пък утре сутрин, докато пиеш сутрешното си кафе. Защото наистина да стартираш е толкова лесно и не само това, ами сега го правиш и безплатно за 30 дни пробен период с нашата фирма.

Ако, обаче решиш, че не желаеш или нямаш и малкото ти необходимо време, ние пак ще ти дадем възможността да печелиш допълнително, докато развиваш търговия в интернет пространството.

Свържи се с експертите и помощният център на CloudCart, които ще се погрижат за всичко: от качването на продуктите ти с всички необходими детайли, до сериозна отношение към рекламата и маркетирането на бизнеса ти.

Стартирай онлайн магазин без да напускаш досегашната си работа още днес!

Защото с CloudCart е лесно!

Tagged on: