Sunny Trans – Енергия от слънцето

thumb3_1351863866_364

Едно от решенията за използване на слънцето, като източник на електрическа енергия са различни изделия, които са изградени със слънчеви панели  за производство на ток. Такива изделия за слънчеви зарядни устройства за автомобили, телефони, лаптопи, улични и градски лампи със слънчеви панели, детски играчки, часовници, калкулатори, слънчеви системи за водни помпи, за осветление в дома, офиса или кооперацията, за захранване на караваната, палатката и много други.

Ние сме специализирани в производството и продажбата на слънчеви зарядни устройства  за GSM-и, таблети, лаптопи и др.(например слънчеви зарядни за 12 волтови или 24 волтови акумулатори). Тези изделия дават автономност и независимост на потребителите им, при необходимост от използване на електрическа енергия.

Слънчевите устройства от този тип може да се използват при излет в планината, по време на почивка, за захранване с електрическа енергия на караваната или палатката, при извънредни бедствени ситуации, за запазване мощността на акумулатора на автомобила при по-рядката му употреба или през зимата. При носенето на такова устройство с Вас, Вие имате на разположение две батерии за GSM или можете да използвате устройството много по-дълго време от стандартната му батерия.

Когато свържете слънчевото зарядно устройство към акумулатора на автомобила, то ще компенсира консумацията от алармата, GPS устройството и саморазряда и ще го дозарежда.

 

ПРЕДЛАГАМЕ:

Слънчеви зарядни устройства за автомобили

Слънчеви зарядни устройства за GSM

Независими системи захранвани с електрическа енергия добивана от слънцето

Малки слънчеви панели

Универсална външна батерия

Литиево-полимерни батерии

Вятърни генератори

 

Свържете с нас на:

Адрес: гр. Варна

Телефон: 0888/478-588

Лице за контакти: Слав Славов

email: [email protected]