Джордани Продакшън ЕООД

index123

Джордани Продакшън ЕООД стартира своята дейност 2007 г. в град Русе.

  • Фирмата е специализирана в производството на АЛУМИНИЕВИ МЕБЕЛНИ КРАКА. Наши клиенти са утвърдени производители и търговци на едро на консумативи и аксесоари за мебелното производство. Ние сме разработили цилиндрични и конусни крачета с различни височини и диаметър, НО можем да произведем всяка височина и диаметър спрямо изискванията на клиентите.
  • Производството на тръбни мебели, които са практични, леки и лесни за съхранение, като: сгъваемо столче, детска закачалка, етажерка, стелаж, количка за багаж и кош за пране.
  • Нашият нов продукт за 2013 г. е ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД „БАЛАНСБАЙК”. Този велосипед помага на децата от 3 до 5 години да се научат да балансират, управлявайки велосипед. Това се постига с уникалната конструкция на този продукт. Комбинацията на огъната дървесина за основна конструкция на колелото и алуминий като използван материал за джантите е уникално съчетание на лекота и устойчивост, красив дизайн и благонадеждност, помагайки за развитието на БАЛАНСА на малки деца и деца в предучилищна възраст

Удовлетворението на клиентите от продуктите ни означава много за нас, затова създаването на дълготрайни връзки и партньорства са наш личен успех. В този аспект Джорадни Продакшън ЕООД провежда гъвкава ценова политика на преференциални цени за търговци на едро.

Цели и задачи:

Дългосрочно партньорство и сътрудничество с нашите клиенти;
Доставка на висококачествени продукти с гарантиран произход при оптимално съотношение качество/цена;
Стремеж за предлагане на максимално широка гама от продукти в сектора , съобразена с изискванията на клиента и със съвременните модни тенденции в мебелното производство;
Компетентни консултации и професионално отношение;
Лоялност, коректност и уважение към всички партньори;

Контакти:

РУСЕ,

Тел. 082 845 701;

GSM: o8886 32 10 10

www. jordanyprod.com