Евро Хамали

евро-хамали

Компетентно, качествено и професионално изпълнение на трите основни етапа за Вашето домашно преместване – опаковане, товарене и транспортиране.

Вече повече от десет години фирмата е на разположение на всички, които се нуждаят от помощ за преместване, обзавеждане на ново жилище или офис, почистване след ремонт… Екипът ни е от специалисти с опит, които могат да помогнат с експертен съвет и да предложат успешно решение в ситуации, изискващи експедитивност, качествена работа и отношение към всяка поръчка. За да сме максимално полезни за вас и вашия бизнес, свържете се с нас, за да уточним от какво точно се нуждаете и как да помогнем.

Опаковане и разопаковане

Можем да осигурим всички необходими материали – фолиа, кашони, хартия, текстилни опаковки и др. В случаите когато ние опаковаме имуществото, носим пълна отговорност за цялостта на вещите Ви.

 

Транспортиране

Благодарение на собствения си транспорт, ние можем да достигнем до всяка точка, дори в центъра на София. Транспортните ни услуги може да използвате, както при пренасяне в нов офис или жилище, така и при закупуване на нови мебели и техника.

 

Хамалски услуги

Тази услуга включва пренос на вещи, мебели и оборудване, товарене на камион, разтоварване на камиони, контейнери, вагони. Подреждане, укрепване на товари в транспортното средство.

 

 

Mail: [email protected]

Phone: + 359 888 200 800

Ние сме на разположение 24/7, споделете своя проблем и нека заедно измисли неговото успешно решение!!!

и още:

Преместване на домове и офиси

Транспортни и товаро-разтоварни дейности