Защо е важно за бизнеса да бъде в Интернет?

online_golden_pages

Хората и техните бизнес идеи са тема, която е изключително интересна за разсъждение. Не веднъж сме чували за някой средностатистически американец, който забогатява, защото е измислил най-безумната джаджа на света, която, обаче е и едно от най-полезните изобретения, които човечеството познава. Естествено не е съвсем редно да приравняваме бизнеса в различните страни до едно ниво, заради несравнимите условия за реализация – законодателство, конкуренция, потребители, пазар, търсене, предлагане и други икономически специфики. Има едно определено нещо, обаче, което има еднакво влияние, без значение на кой континент се намираме. Това е Интернет или всемогъщата световна мрежа.

Предвид, меко казано, широката употреба на мрежата е абсолютно неминуемо новите бизнес тенденции да бъдат съобразени с нея. Тоталната обвързаност дори на ежедневната кореспонденция на хората и удобствата, които ни предоставя Интернет, дават отговор на въпроса „Защо е важно за бизнеса да присъства в Golden Pages?“.

Да започнем с това, че огромен процент от активните потребители, без значение дали е на стоки  или услуги, използват Golden Pages ежедневно. Доверието, което се гласува на нашият бизнес справочник не е случайно, защото изначално неговата работа е да даде достъп до огромен ресурс от информация. Това е и причината огромна част от нас да се доверяват на личното проучване в него вместо само на традиционните реклами по радио, телевизия или печатни издания. Тоест, не е достатъчно да платим маса пари за ефирно време или рекламно каре, защото дори и някой да чуе нашето рекламно послание, неговата първа работа, в 90% от случаите, ще е да провери дали съществуваме в Интернет, имаме ли електронна поща и телефона за връзка и какви са отзивите за нас. Това преравяне и проверка е абсолютно неизбежно и по принцип за Вас като собственик на фирма е по-добре да сте се погрижили предварително да има какво да се намери в мрежата.

Основната причина фирмите да присъстват в мрежата под някаква форма е откриваемостта. Самите форми на присъствие могат да бъдат наистина различни. Най-силно застъпеният начин е уеб сайтът, който обаче по никакъв начин не изчерпва въпроса. Този вариант, обаче е възможно да излезе и доста скъпо и съответно не е по джоба на малкия, а често и на средния бизнес, които всъщност имат най-сериозна нужда да бъдат откриваеми, защото понякога от това зависи оцеляването им. Ето тук идва Golden Pages със своето предложение за изграждане на инфо профили, които заместват на 100% сайтовете. Ето защо регистрацията в Golden Pages е едно много добро решение. Срещу минимална сума на година Вие получавате нови клиенти както и информираност на клиентите за Вас и Вашия бизнес.

Реално Интернет предлага множество възможности за присъствие, което да не е обвързано със сериозен финансов ресурс, поне като за начало. Социалните мрежи също вършат изключително добра работа. Профили, страници или групи във Facebook или пък профил в социалната мрежа Google+ или Tweeter – всяко едно нещо, даващо възможност да се предостави някаква информация на потребителя, може да бъде само и единствено от полза за Вашия бизнес, защото една огромна аудитория има възможност да открие това, което предлагате и да остане доволна от това, което е получила в замяна. А ако не знаете как се управляват такива профили – Golden Pages е насреща!

Прочети още:

Най-кликваните банери онла�... По последни данни от Gemius, най-популярните банер позиции, използвани от маркетолоз�...
5-те онлайн платформи, на ко�... Над 80% от потребителите  търсят информация за всевъзможни продукти и услуги онл...
Как да извлечете максималн�...   Контактите са задължителни Телефонът и имейлът са основната и най-важна...