ОХ-МИРO ООД

 

pik1

Eдна от първите фирми в град Варна, които предлагат климатици за дома. Тя е учредена като Едноличен Търговец още през 1990 год. от Тодор Карахристов. Чрез своята амбициозност, професионален опит и търговски умения той успешно навлиза в каналите за дистрибуция на битова техника. През първите 10 години от своето развитие и съществуване фирмата разполага с магазини за черна и бяла техника в град Варна. Тя бързо печели клиенти, благодарение на гъвкавата си ценова политика, индивидуалния подход и богатия си асортимент. Търсенето на отоплителни уреди за дома насочва вниманието на “ОХ-МИРО”ООД към климатичните и вентилационни инсталации.

През 2007 година „ОХ-МИРО”ООД е избрана от „АЛБЕНА”АД да климатизира повечето хотели в морския ни курорт, с което печели и по-нататъшното си сътрудничество с „МАГНУМ-Д”ЕООД.

Днес дейността на фирмата обхваща различни аспекти в областта на климатичната техника. Дружеството разполага с висококвалифициран персонал с богат опит, собствен транспорт, сервизна база, магазини и склад за търговия на едро.

В основата на завоюването и утвърждаването на тези позиции стоят наложените още от самото начало на започване на дейността, принципи на етичност и коректност в отношенията с партньорите в бизнеса.

Приоритет на “ОХ-МИРО”ООД е да предоставя на клиентите си отлично обслужване, професионална консултация, индивидуален подход, висококачествен монтаж и бърза реакция при нужда от ремонт.

pik2