РИХТЕР ФАРМА ЕООД

logo

РИХТЕР ФАРМА ЕООД – официален вносител на храни за кучета HAPPY DOG, храни за котки HAPPY CAT, козметика за домашни животни HERY, продукти за коне EQUIPUR и ветеринарни продукти.

Happy Dog предлага правилното хранене за Вашето куче. За всяка възраст, големина и потребност – от кученцето до възрастното куче.

Ние гарантираме най-добрата смилаемост на нашата храна за кучета – 90%. Не използваме синтетични оцветители, овкусители и консерванти, както и генномодифицирани суровини.

hrani-za-kucheta-happy-dog

Happy Cat е храна за котки в уникална комбинация от чисти натурални суровини, основно произведени от местни фермери, с ароматни билки и още много други компоненти, вложени в най-новите ни храни за котки.

Като любители на котките ние проучихме и разработихме уникални храни за котки след анализ на изискванията за оптималното хранене, за здраве и виталност на Вашата котка.

Ние се снабдяваме със суровините от местни производители и сме лично отговорни за безопасността на произхода на нашите хранителни съставки. В нашите котешки храни използваме само висококачествени протеини, комбинирани с ценни билки и плодове.

Произведени под строг ветеринарен контрол, нашата храни за котки са с изключително високо качество, вдъхновени от природата, за да бъдат Вашите котки още по-здрави.

hrani-za-kotki-happy-cat

КОНТАКТИ

Рихтер фарма ЕООД

Адрес: ул. “Адам Мицкевич” 1, София, България
E-mail: [email protected]
Телефон: 02 / 927 99 66
Факс: 02 / 927 99 66

 

и още:

Животински храни, добавки и аксесоари – производство и търговия