5 съвета как да изберете фирма за дограма?

пвц, алуминиева дограма

Знаете, добрата дограма намалява съществено сметките за ток и парно през зимата и може да запази домът ви по-прохладен през лятото. До тук добре, но остава питането как да изберете компания за PVC, алуминиева или дървена дограма, която да си свърши качествено работата?

 

Съвет 5  – направете си проучване

Отделете си поне седмица да проучите целия процес и фирмите, които предлагат точно решението, което ви трябва. По-нетърпеливите могат директно да разгледат списъка от 1,177 фирми за производство и монтаж на дограми в България. Прегледайте ги, набележете си фирмите с най-много информация и им позвънете. Тази препоръка е свързана и със следващия съвет…

 

Съвет 4 – поискайте оферта от поне 3 фирми

Така ще може да си изградите много ясна представа кои цени са надути и дали си имате работа с професионалисти. На базата на това ще може да им задавате и много по-релевантни въпроси и да си изградите представа, кое предложение си пасва на вашата „формула за дограма”, следващия съвет…

 

Съвет 3 – следвайте формулата цена + качество + препоръка2 (онлайн или от приятел).

Цена: тук търсете баланс. Много евтината цена директно ще ви даде индикация, че най-вероятно самата фирма се е опитвала да спести от качествен материал или пък към цената няма да се включват первазите. Ако дръжите пред себе си офертите на няколко компании, лесно ще засечете къде има неточности.

Качество: запознайте се с различните видове материали и кое отговаря на вашия дом и бюджет.  Фирмите с висока популярност не задължително предоставят по-високо качество.

Препоръка: тежестта на „формулата” пада точно тук. Онлайн има много препоръки, които ще ви насочат към правилното решение. В Golden Pages под профила на всяка фирма също има поле за мнения и оценки за фирмите за дограми, затова може както да прочетете, така и да оставите такива.

избор на правилна дограма

Съвет 2 – местните фирми са с приоритет

Изберете фирма с офиси в града ви, за да сте сигурни, че може да разчитате на тях, ако имате рекламации или се наложи ремонт. Местните фирми реагират бързо и са по-надеждни от гледна точка на внимание към клиента. Ето и един списък с компании за дограма във вашия град.

 

Съвет 1 – поискайте да видите тяхната работа

Има и още един плюс да избирате местни фирми за производство на дограма. Това ще ви позволи да поискате да видите техен завършен проект в региона. Определено това не е практика, но ако смятате да инвестирате много пари в нова дограма, си заслужава да видите как работят на практика.

Вижте всички фирми за дограма в България, натиснете тук >>>